"> Cel mai bun! Gabriel Brezeanu, câștigătorul concursului de fotografie inițiat de English Pub – Redesteptarea

Cel mai bun! Gabriel Brezeanu, câștigătorul concursului de fotografie inițiat de English Pub

 Cel mai bun! Gabriel Brezeanu, câștigătorul concursului de fotografie inițiat de English Pub

Lugojenii au talent la fotografie! 128 de lucrări au fost trimise pentru selecție la cea de-a doua ediție a concursului de fotografie destinat fotografilor amatori.

Juriul, alcătuit din Lucian Ionică, Mihai Zegrea și Dan Buruleanu a selectat 22 de lucrări semnate de 13 autori, care au fost reunite într-o expoziție deschisă publicului joi, 26 septembrie.

Dan Haica, organizatorul concursului, spune că ”este o idee care a prins și a avut popularitate, iar nivelul lucrărilor a fost apreciat de juriul din Timișoara. Fotografii amatori din Lugoj au răspuns cu entuziasm, cu siguranță ne dorim și o a treia ediție, peste doi ani”.

Premiul I a fost câștigat de Gabriel Brezeanu, colabo­rator al săptămânalului ”Redeșteptarea”, locul II a fost ocupat de Eugen Gherga, iar locul III a revenit lui Cristian Vețan.

Pe lângă premianți, mențiuni au mai luat Beatrice Dan, Emilian Stoica, Eduard Kristoff, Rebeca Tomescu și Darius Cibotaru.

Premiul publicului a fost împărțit, la egalitate, de Rebeca Tomescu și Eduard Kristoff.

Pe lângă premiile oferite de juriu, organizatorii – Colțul de Cultură de la English Pub au mai oferit, din partea clubului, premii pentru Cosmina Livadariu și Henrieta Szabo.
Lucrările selectate vor fi expuse timp de o lună la English Pub.

Cristian Ghinea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: