- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Cei mai buni sportivi din România se vor întrece la Lugoj pentru medaliile Finalei Campionatului Națio­nal Școlar la stilul greco-romane

Mondial [1]

Lugojul a primit, după aproape două decenii, dreptul de organizare a uneia dintre finalele naționale importante la lupte, la nivel de cadeți (juniori 2004, 2003, 2002).

Competiția va avea loc în perioada 20 – 21 aprilie, în Sala Sporturilor I.K. Gher­mă­nescu, unde cei mai buni sportivi din țară vor lupta pentru medaliile Finalei Campionatului Națio­nal Școlar la stilul greco-romane.

“Vor fi prezenți peste 100 de luptători de la 23 de cluburi sportive școlare și licee cu program sportiv. CSȘ Lugoj are șase luptători calificați pentru această finală. Programul de des­fă­șurare este împărțit în două zile. Sâmbătă, 20 aprilie, între orele 9-13 va avea loc reuniunea întâi, iar între orele 16 și 19 reuniunea a doua. Duminică, 21 aprilie, între 9 și 12 se vor disputa finalele, în care se decid campionii la fiecare categorie, iar de la ora 12 se va desfășura festivitatea de premiere”, a spus profesorul Laurențiu Macarei de la catedra de lupte libere a Clubului Sportiv Școlar Lugoj.

La organizarea com­petiției alături de Clubul Sportiv Școlar Lugoj cola­borează Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Federația Română de Lupte, Primăria Lugoj, Consiliul Județean Timiș, Direcția Județeană de Sport și Tineret.

Sponsorii competiției sunt Mi­runa Internațional Lugoj, Octavian Catering și C&C VIP Security.

[2]