Ultima oră

Ce ne spun astrele despre 2015: trei luni de dezvăluiri incendiare

MondialConform previziunilor astrologului Redeşteptării, Petru Gheleşian, 2015, anul Caprei de Lemn, va fi unul mai calm, mai destins, dar în perioada verii vom avea parte de noi dezvăluiri incendiare care vor zgudui lumea politică, economică şi administrativă.

Fără a avea pretenţia că deţine adevărul absolut, Petre Gheleşian a demonstrat că este un om al profeţiilor împlinite. Ceea ce n-au reuşit să anticipeze analişti politici ori alţi astrologi colegi de breaslă, Petru Gheleşian a previzionat încă din decembrie 2012. Iată un citat de acum doi ani despre tendinţele care urmau să vină şi care pe atunci erau aproape inexistente.

„Tendinţa de dezvăluiri, uneori bruşte, de tip flash, a unor secrete ce păreau foarte bine păzite, se va menţine şi în acest an (n.r. – e vorba de previziunile pe 2013). Vibraţia saturniană va expune toate lucrurile necurate ascunse (…) Schimbarea oamenilor cere ca aceştia să treacă prin experienţe uneori dure, dar necesare” („Redeşteptarea” 1124, din 27 decembrie 2012).

Anul trecut în decembrie, pe când buletinele de ştiri erau mult mai liniştite, Petru Gheleşian previziona cu acurateţe evenimentele de azi.

„Conform dorinţei Divine, Pluto are misiunea de a schimba vechea omenire coruptă. El lucrează după principiul – distruge pentru a reconstrui! (…) în 2014 vom avea parte de lucruri care se vor întâmpla sau vor lovi pe neaşteptate. Ca şi în 2013, anul va sta sub semnul dezvăluirilor. Vor ieşi la iveală matrapazlâcuri, lucruri ascunse de către conducători, vor fi multe dezvăluiri surprinzătoare, pentru că este un sistem Uranian la mijloc. Lucrurile merg spre Schimbare, aşa cum spuneam, dar nu prin război, ci (…) prin schimbări la nivel de sisteme de comandă ale societăţii. Perioada aceea bună, plină de bunăvoinţă, când „duduia” economia, era sub semnul Săgetătorului. Acum, evident că lucrurile nu mai pot continua aşa la nivel de structuri conservatoare, legi, orânduire socială, sistem bancar etc.” („Redeşteptarea” 1176 din 23 decembrie 2013).

2015, un an cu atmosferă mai caldă, mai destinsă

2015 este anul Caprei de Lemn, care se instalează din februarie 2015. Va avea ca şi coordonate o atmosferă mai destinsă decât ultimii doi ani. Cel mai important eveniment al anului astral 2015 este, după Petru Gheleşian, faptul că Saturn iasă din Scorpion, şi intră în Săgetător, un tranzit care va dura doi ani şi jumătate. Consecinţa va fi o relansare economică şi o relaxare a atmosferei, în general. 2015 este un al al şanselor foarte bune, care vor trebui fructificate însă.

“Economia se relansează, dar la cârma locomotivei va trebui să avem un tip saturnian, un personaj mai rece, mai calculat, care să ştie când să mai pună cărbuni pe foc, când să dea abur. În lipsa unui astfel de om, şansele bune pe plan economic ar putea fi ratate”, spune Gheleşian.

Cât despre dezvăluirile surprinzătoare şi matrapazlîcurile conducătorilor politici anunţate încă de acum doi ani şi împlinite în ultimele şase luni, ele vor fi mai rare, dar apariţiile fulgerătoare vor continua, cu aceleaşi efecte.

Zodii avantajate: Berbec, Leu şi Săgetător

Pentru anul 2015, Petru Gheleşian spune că zodiile de foc – Berbec (care va avea un an excelent), Leu şi Săgetător, vor fi cele avantajate. Spre deosebire de alţi ani, el arată că în 2015 nu vor fi zodii dezavantajate, pentru că 2015 va fi un an al şanselor, rămâne doar ca ele să fie fructificate.
Însă pe lângă vibraţia mai destinsă, plastică, creativă, sociabilă Capra de Lemn nu va induce o vibraţie pragmatică, ceea ce prezintă riscuri în gestionarea posesiunilor individuale, în supravegherea graniţei eului. Capra de Lemn este şi capricioasă, deci oameni tind să devină mai neglijenţi, mai risipitori şi mai neatenţi. 2015 predispune la o atitudine de viaţă pozitivă, dar acel cap impede, saturnian, trebuie să fie prezent şi aici.

“Dezvăluirile se vor reactiva cu putere timp de trei luni, în vara lui 2015”

Întrebat despre dezvăluirile pe care le-a anuticipat încă de acum doi ani şi care zguduie România, Gheleşian spune că vor fi mai rare în 2015, dar ele se vor activa cu putere timp de trei luni, în perioada verii, sub influenţa planetelor retrograde. Abia după septembrie 2015 îşi intră în drepturi Jupiter marele benefic, în Fecioară, ceea ce va aduce o atmosferă mai caldă.

În previziunile pentru România, Gheleşian ia în considerare data de 24 ianuarie 1852.

„Trebuie să ţinem cont de harta astrală a României, născută în 1859 prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza în Moldova, la 5 ianuarie şi Muntenia, la 24 ianuarie. Acesta este mereu punctul de plecare pe care îl iau în considerare”, arată Petru Gheleşian.

Harta astrală arată şi caracteristicile românilor, caracterizaţi drept isteţi, prietenoşi, dar şi “cârcotaşi”, revoltaţi şi nemulţumiţi de conducători lor.

“Pe de o parte, ascendentul în Rac îi face să fie miloşi, cu frică de Dumnezeu şi să ţină la strămoşi. În ciuda opiniilor ciontrare, aceste coordonate sunt valabile pentru larga majoritate a populaţiei. Pe de altă parte, Marte în Berbec îi arată pe români drept ambiţioşi, curajoşi, oameni care nu ezită să-şi ia în mâini destinul, chiar şi peste hotare. Aici, iarăşi nu sunt de acord cu teoria aceea că românul e moale, pentru că asta nu rezultă din profilul lui astral. Poate că îndură mai mult ca alţii, dar nu este e “mămăligă”, cum spun unii”, adaugă Gheleşian.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE