Ultima oră

Caşul care a îmbolnăvit angajaţii spitalului din Lugoj, scos de pe piaţă! Unde se producea

branza-scursa-si-presata-1

MondialCei patru angajaţi ai spitalului din Lugoj, alături de alţi lugojeni care au avut de suferit după ce au mâncat caş alterat cumpărat din piaţa agroalimentară „Timişul” aşteaptă în continuare rezultatele anchetei Direcţiei de Sănătate Publică. Primul semn că ancheta se apropie de final este scoaterea de pe piaţă a brânzei care a cauzat problema. Din informaţiile oferite pentru Redeşteptarea de către DSP Timiş, caşul nu mai poate fi găsit pe piaţă din primele zile de după incident.

Tot potrivit reprezentanţilor direcţiei sanitare, au fost prelevate probe pentru a se determina dacă brânza produsă de comerciantul care a pus-o pe tarabă în piaţă a conţinut bacterii. La sosirea inspectorilor în punctul de producţie, culmea, acesta era deja închis şi în renovare.

„Inspectorii au găsit cu greu locul în care a fost produs caşul, după ce în piaţă nimeni nu părea să ştie ce comerciant a vândut-o către persoanele care au avut probleme după ce au mâncat-o. În cele din urmă, producătorul a fost găsit în satul Fădimac din comuna Balinţ, acolo unde inspectorii au găsit zona de producţie în renovare. Locaţia a fost închisă imediat, iar reprezentanţii DSP Timiş au prelevat probe de la cei doi proprietari pentru a determina dacă există semne de microbi în saliva acestora. Producătorii au fost chemaţi joi la sediul DSP Timiş, acolo unde se vor determina rezultatele testelor şi se va face o încadrare a faptelor, după care, dacă se impune, aceştia va fi amendat conform legii”, a declarat pentru Redeşteptarea Dana Şpac, purtător de cuvânt DSP Lugoj.

Vă reamintim că administratorul şi alte persoane angajate ale Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj au ajuns la spital cu dureri de burtă, greţuri şi vărsături după ce au mâncat caş cumpărat din piaţa din oraş. Şi alţi lugojeni au ajuns la doctor cu aceleaşi simptome, în unele cazuri fiind necesară internarea.

Caşul a fost cumpărat de la unul din punctele de vânzare aflate în Piaţa „Timişul”. Problemele au început imediat după ce oamenii au consumat produsul.

foto: retetecalamama.ro

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

5 Comentarii on Caşul care a îmbolnăvit angajaţii spitalului din Lugoj, scos de pe piaţă! Unde se producea

  1. Haha daca mergeti la vreun cioban si vedeti cand mulge laptele de la oi cum pica rahatul in lapte + parul de la oaie si cum pluteste ca niste bombonele nu ati mai fi mancat va spun eu a da dat prin sita probabil e mai bun haha

  2. Haha daca mergeti la vreun cioban si vedeti cand mulge laptele de la oi cu pica rahatul in lapte + parul de la oaie si cum pluteste ca niste bombonele nu ati mai fi mancat va spun eu a da dat prin sita probabil e mai bun haha

  3. Si ce legatura are comentarul Dvs. cu „branza”?!

    • ce legatura are cu ,,branza” da are ca Boldea nu face nici o ,, branza” in aceasta problema iar eu sau dv. daca locuiti pe o strada cu restrictie de tonaj si aduceti balast,nisip sau lemn primiti amenda daca nu platiti o autorizatie la primarie iar ce-i ce transporta pamant ca camioane grele si distrug drumurile pt . astupa groapa de gunoi care este atentie aCJT si nu a primariei nu platesc nimic in speranta ca tot ei vor lua banii cand se vor reabilita acele strazi!

  4. Stimata Redesteptarea crede-ti ca este normal ca camioanele de mare tonaj a firmei TEHNOCER sa foloseasca str.Olosagului si Tesatorilor transportand pamant fara sa plateasca taxa la primarie avand restrictie de 25 tone ? Oare nu crede primarul Lugojului ca trebuie sa faca ceva sau sa spuna impreuna cu CJ.TIMIS (camioanele vin din zona loc. OLOSAG,iar drumul este judetean) si deci dl. BOJIN si nasul patronului camioanelor stop acestor nereguli si nu numai ce doresc sa apara ei in presa !

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE