Ultima oră

Cartofi cu ruladă de pui

MondialIngrediente (4 porții)

  • 400 g cartofi
  • 400 g ciuperci
  • 2 ardei grași
  • 1 ceapă
  • 1 piept de pui dezosat
  • pătrunjel proaspăt
  • ulei
  • sare
  • piper

Preparare

Ciupercile, ardeii și ceapa se toacă mărunt. Se încing 4 linguri de ulei și se pun legumele tocate. Se prăjesc până scad, se adaugă pătrunjelul tocat, sare și piper. Se oprește focul.

Se bate bine pieptul de pui. Se întinde umplutura preparată anterior pe toată suprafața pieptului. Se rulează, se leagă cu ață alimentară și se prăjește în ulei bine încins, până se rumenește uniform. Se taie felii.

Se curăță cartofii și se taie rondele foarte subțiri. Se prăjesc în ulei bine încins. Se scot pe un șervețel.

Se montează farfuriile. Se formează o grămăjoară de cartofi și deasupra se pun felii de ruladă.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.