- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Cardul de reduceri Tren Plus de la CFR a atras în prima lună 1.000 de călători. Doi sunt din Lugoj

Mondial [1]

trenSocietatea care ne plimbă cu trenul este plină de reduceri în ultima perioadă. Cea mai recentă ofertă datează de luna trecută şi se numeşte Cardul Tren Plus. Acest produs poate fi rentabil celor care circulă foarte des cu trenul şi pe distanţe mari trenSocietatea care ne plimbă cu trenul este plină de reduceri în ultima perioadă. Cea mai recentă ofertă datează de luna trecută şi se numeşte Cardul Tren Plus. Acest produs poate fi rentabil celor care circulă foarte des cu trenul şi pe distanţe mari, deoarece pentru 80 de lei, cât costă achiziţionarea sa, poţi călători oriunde cu reducere de 25% din tariful integral de transport.

De la lansare şi până acum, 1.000 de pasageri şi-au procurat deja carduri şi au efectuat cu ele aproximativ 5.000 de călătorii.

Doi dintre aceştia sunt lugojeni, iar ei au ales cardul pentru că efectuează des călătorii pe ruta Lugoj-Bucureşti şi retur.

O călătorie cu Inter City de la Lugoj până la Bucureşti ar costa 107 lei la clasa a II-a bilet întreg. Cei doi lugojeni care şi-au făcut în această lună carduri merg cu 80,25 lei.

De când şi-au procurat cardul de reduceri, cei doi lugojeni au efectuat în total 12 călătorii.

Cardul este nominal, netransmisibil şi are valabilitate un an.