Ultima oră

Când poţi contracta servicii de închirieri auto în Bucureşti

Mondial

Mulţi dintre românii care deţin un permis de conducere pot apela la servicii de închirieri auto în Bucureşti. Însă, uneori, nu îţi dai seama când putea avea nevoie de o astfel de opţiune. Îţi prezentăm 7 dintre situaţiile în care o maşină închiriată te poate salva.

Atunci când închiriezi un autovehicul, ai posibilitatea să alegi opţiunile care îţi răspund la nevoi: numărul de locuri, portiere, bagaje ce pot încăpea în portbagaj şi nu numai. Aceste opţiuni se pot ajuta simplu, după ce îţi dai seama când ai nevoie de închirieri de maşini în Bucureşti.

Eşti turist în Capitală

Dacă ai de petrecut câteva zile în Bucureşti, în calitate de turist, atunci o maşină închiriată îţi poate uşura drumul între obiectivele pe care le ai de parcurs.

Dacă ajungi cu trenul sau avionul în Capitală ori laşi maşina la marginea oraşului, acel vehicul de care beneficiezi pentru câteva zile te va ajuta să:

 • Economiseşti timp deplasându-te cu o maşină, în loc de transportul în comun.
 • Îţi creezi un traseu organizat, care poate include obiective din jurul oraşului, altfel greu de atins.
 • Transporţi cu uşurinţă bagajele necesare.

Participi la un eveniment

Fie că vorbim despre un eveniment al companiei la care lucrezi sau urmează să participi la o nuntă aflată la marginea oraşului, un serviciu de închirieri auto în București îţi rezolvă problema transportului.

Participarea ta la un eveniment poate implica şi pasageri care vor să îi ajuţi cu transportul, aşa că poţi utiliza o maşină pe care o conduci temporar. Cum te mai poate ajuta?

 • Alegi o maşină adaptată nevoilor tale şi posibilităţilor de parcare.
 • Rezolvi problema spaţiului şi a cerinţelor specifice, precum mărimea portbagajului.
 • Ai control total asupra timpului de plecare.

Ai maşina în service

Este posibil să deţii deja un automobil, însă tocmai se află la reparat. Cele câteva zile pe care le petreci fără vehiculul personal îţi pot ridica probleme dacă nu ai un altul la dispoziţie.

Dacă programul tău nu poate suferi modificări, atunci vehiculul închiriat îţi poate bifa drumurile pe care le ai de făcut. Maşina închiriată te mai poate ajuta să:

 • Îţi faci planuri care nu sunt afectate de lipsa automobilului tău.
 • Nu suferi de oboseala legată de potenţiale întârzieri.
 • Îţi păstrezi economiile echilibrate.

Vrei să testezi o altă maşină

Te gândeşti să îţi schimbi automobilul, dar ai nevoie să petreci puţin timp la volan, ca să vezi ce îţi oferă modelul respectiv. Închiriază maşina şi descoperă-i posibilăţile!

Un adevărat „test drive” poate dura chiar şi o săptămână, timp în care te poţi decide dacă îţi răspunde la nevoi. În plus:

 • Petreci cât timp ai nevoie la volan, în fiecare zi.
 • Observi consumul maşinii şi felul în care îţi răspunde.
 • Vezi cum se adaptează automobilul la locurile de parcare şi manevre.

Ai multe drumuri de făcut

Dacă ai carnet de şofer şi nu ai maşină, una închiriată îţi susţine programul şi nevoile. Chiar dacă deţii un autovehicul, dar trebuie să faci multe călătorii pe distanțe scurte într-un termen limitat, atunci eşti un potenţial contractor al unui vehicul închiriat.

Persoanele care lucrează în domeniul curieratului, sunt şoferi sau urmează să primească o vizită ştiu deja beneficiile unui serviciu de închirieri auto. Printre ele se numără şi:

 • Un consum
  optim de combustibil, atunci când alegi un astfel de automobil.
 • Vehicule mici
  sau mari, disponibile în funcţie de motivul pentru care închiriezi maşina.
 • Preţuri
  adaptate la nevoile tale.

Pentru când cauţi închirieri auto în Bucureşti?

AMSRentaCar îţi pune la dispoziţie atâtea automobile câte scenarii pot interveni în viaţa ta. Ne găseşti în Bucureşti, Otopeni şi Cluj-Napoca.

Dacă ai nevoie să mergi undeva, onorezi prezenţa la un eveniment sau să te poţi bucura de beneficiile unei maşini, o găseşti în catalogul nostru. Rezolvă orice problemă ivită cu o maşină închiriată!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE