"> Călin Dobra și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD Timiș! Vrea un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș | Redesteptarea

Călin Dobra și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD Timiș! Vrea un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș

 Călin Dobra și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD Timiș! Vrea un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș

Lugojeanul Călin Dobra a demisionat luni, 23 decembrie, din funcția de președinte al PSD Timiș. Noul președinte, cu titlu interimar, este Alfred Simonis.

Potrivit Biroului de Presă al PSD Timiș, la baza renunțării funcției politice de conducere stă decizia candidaturii la președinția Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020.

CEx-ul socialul-democraților a aprobat candidatura lui Călin Dobra la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

“Prin luarea acestei hotărâri, Călin Dobra a optat pentru o implicare totală pentru câștigarea poziției de președinte al CJT. Demisia a fost înaintată Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, care a luat act de această decizie și a numit un președinte interimar pentru organizația județeană, în persoana președintelui executiv al PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis. În acest context, membrii Comitetului Executiv Național al PSD au aprobat candidatura lui Călin Dobra, din partea PSD, la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020”, a transmis Biroul de Presă al PSD Timiș.

Călin Dobra susține că a încheiat un capitol politic, însă activitatea sa va continua și va rămâne în alături de colegii social-democrați timişeni şi alături de organizația județeană din care face parte de aproape douăzeci de ani. Fostul președinte PSD Timiș dorește să se implice şi mai mult muncii în interesul tuturor timişenilor şi activității administrative pe care o depune zilnic la Consiliul Județean Timiş.

”Am încheiat un capitol politic, însă activitatea mea politică va continua. Cred cu tărie că principala calitate a unui om politic este moralitatea şi îmi asum rezultatele obținute în județul Timiş. Am acceptat de la bun început să preiau şi să coordonez ceea ce a însemnat activitatea politică județeană. Spun asta chiar dacă nu am fost eu candidatul în niciuna din situații şi în ciuda faptului că stânga politică niciodată nu a fost îmbrățişată de o majoritate în partea de vest a țării. Dar am convingerea că, împreună cu toată echipa, primarii şi membrii organizației, am făcut tot ce era omeneşte posibil să obținem de fiecare dată un scor cât mai bun. Cu toate acestea, am luat hotărârea de a mă retrage, astăzi, de la conducerea PSD Timiş, dar voi rămâne în continuare alături de colegii mei social-democrați timişeni şi alături de organizația județeană din care fac parte de aproape douăzeci de ani. Am luat această decizie din dorința de a mă dedica şi mai mult muncii în interesul tuturor timişenilor şi activității administrative pe care o depun zilnic la Consiliul Județean Timiş, neîntrerupt, de aproximativ opt ani, pentru o reală dezvoltare a județului Timiş. Cu susținerea colegilor mei social-democrați, voi candida şi voi câştiga alegerile pentru preşedinția Consiliului Județean Timiş, la alegerile locale din 2020”, spus Călin Dobra.

Călin Dobra a fost ales președinte al PSD Timiș anul acesta, în data de 1 martie. Până atunci a ocupat această funcție prin interimat. Dobra a fost unicul candidat pentru șefia filialei.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *