Ultima oră

Cadoul ideal pentru copii, de la Ingriko: bijuterii cu chipurile celor dragi, care exprimă dragostea!

MondialIngriko este magazinul care oferă o largă varietate de bijuterii şi cadouri personalizate atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, menite să aducă zâmbete şi celor mai mici fiinţe dragi din viaţa noastră. Povestea Ingriko a început în anul 2013 cu o atenţie deosebită la detalii pentru brăţări handmade pentru toate vârstele, folosind doar materiale de calitate. De la brăţări, brelocuri şi bijuterii handmade pentru copii şi până la inele şi coliere cu nume, aici sigur veţi găsi cadoul care îţi exprimă dragostea.

Brățările de copii Ingriko aduc un sentiment inedit și prețios dragostei părintești şi imprimă momente speciale din viaţa acestora.

Copii se vor simţi apreciaţi atunci când vor primi coliere cu nume, de exemplu, sau o brăţară din aur pentru copii, pentru că Ingriko pune pasiune pentru rafinamentul și delicatețea bijuteriilor, dar şi pentru că dumneavoastră doriţi să lăsaţi un mesaj unic pentru copil.

Ingriko vine în întâmpinarea emoţiilor care exprimă afecţiune, dragoste, recunoştinţă sau alte sentimente frumoase pe care le avem faţă de copii cu o varietate de bijuterii pentru copii, cu design atrăgător, handmade, putând fi inscripţionate sau gravate cu chipurile celor dragi.

Cadoul inedit pentru copilul tău

Ingriko îţi este alături atunci când vrei să oferi un cadou aparte copilului tău, iar pentru asta îţi pune la dispoziţie o gamă diversificată de bijuterii şi brăţări handmade pentru copii.

Brăţara “Baby Angel2 – aur 14K, preţ 140 lei. Nu uita că binele te înconjoară! Cu îngeraş din aur galben, de 14K, şnur ajustabil din mătase, sistem de închidere cu noduri, acest model poate fi gravat cu o singură iniţială, serviciu inclus în preţul afişat.

Brăţara “Car” – aur galben, 14K, preţ 130 lei. O brăţară delicată, cu pandantiv maşinuţă, lucrat manual în aur galben de 14K. Are şnur ajustabil din mătase, cu sistem de închidere cu noduri. Modelul poate fi gravat cu iniţiale sau simboluri.

Brăţara “Trifoi 4 foi”, aur galben 14K, preţ 105 lei. O brăţară delicată şi puţin noroc! Charm bănuţ de 9mm din aur galben de 14K, decupat cu trifoi cu patru foi, simbolul purtător de noroc. Şnur ajustabil din mătase şi sistem de închidere cu noduri.

Brăţara foto gravura, c u bănuţ de16mm, din argint  925 rodiat. Preţ: 100 de lei.  Poartă brăţara personalizată cu chipul celor dragi şi aminteşte-ţi că familia este cel mai de preţ dar! Bănuţ de 16mm, argint 925 rodiat. Şnur ajustabil din mătase. Pentru gravare, rugăm să ne trimiteţi poza dorită, prin email la office@ingriko.com, înainte de a plasa comanda. Preţul afişat include foto gravura.

Colier Fotogravura pandant 22 mm argint 925. Preţ: 145.00 Ron. Un cadou unic, personalizat cu poza dragă! Bănuţ pandant la 22mm, din argint 925, pe lanţ 45cm, din argint 925 rodiat. Pentru gravare, vă rugăm să ne trimiteţi poza dorită, prin email la office@ingriko.com, înainte de a plasa comanda. Preîul afişat include fotogravura.

Colier “Baby feet”, argint 925 rodiat. Preţ: 90 lei. Poartă colierul Baby feet şi celebrează dragostea pentru puiul tău. Produsul poate fi achiziţionat fără gravură, sau poate fi personalizat cu iniţiale/nume/dată. Lungimea lanţului este de 45 cm. Preţul afişat nu include gravarea.

Recomandări pentru a vă bucura de accesoriile Ingriko o perioadă îndelungată de timp:

– nu purtaţi bijuteriile împreună cu accesorii ce pot zgâria şi afecta suprafaţa charmurilor (precum ceasuri masive).

– atunci când nu le purtaţi, cea mai bună metodă de păstrare a bijuteriilor este împachetarea lor separată, în săculeti de catifea, sau într-o cutie de bijuterii compartimentată şi căptusită.

– curăţarea bijuteriilor acasă să se realizeze cu o cârpă din bumbac neabrazivă.

– evitaţi ca bijuteriile să intre în contact cu soluţii de curăţat (precum detergenţii) sau parfumurile, deoarece acestea pot dăuna.

– păstraţi bijuteriile de argint 925 în cutii uscate, ferite de lumină, aer şi umezeală.  Cea mai bună metodă de a preveni pătarea (înnegrirea) bijuteriilor de argint este purtarea lor frecventă. Deci, evitaţi să le păstraţi perioade îndelungate fără a le purta!

Descoperă-le aici: https://ingriko.ro/bratari-copii

Informaţii folositoare pot fi găsite şi la tel. 0740 067 082 sau la adresa de e-mail office@ingriko.com.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE