Ultima oră

Bulgur cu legume proaspete

Ingrediente (2 porții)

  • 200 g bulgur
  • 1 ardei capia
  • 3 roșii
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
  • mentă proaspătă
  • sare
  • piper

Preparare

Se spală bulgurul și se pune la fiert într-o strecurătoare, pe baie de abur. După ce s-a umflat, se lasă la răcit.

Se decojesc roșiile și se toacă mărunt. Ardeiul se taie cubulețe.

Se pun legumele peste bulgur, se adaugă pătrunjel și mentă tocate și se presară sare și piper. Se stropește totul cu ulei de măsline și se amestecă ușor.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE