- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Brediceniştii se pregătesc de bal. Vezi cu ce boboci se mândreşte colegiul în 2012!

Mondial [1]

Boboci bredi 01Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” se va desfăşura vineri, 19 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj. Se anunţă un spectacol pe cinste, în care organizatorii îşi doresc să surprindă cu ceva nou şi unic în acelaşi timp.

Boboci bredi 01

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” se va desfăşura vineri, 19 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj. Se anunţă un spectacol pe cinste, în care organizatorii îşi doresc să surprindă cu ceva nou şi unic în acelaşi timp.

„Să vă aşteptaţi la un spectacol interesant, cu muzică frumoasă, cu probe deosebite şi cu multe surprize. Am încercat ca noi să ne ocupăm de toate, astfel încât, începând de la decor şi până la probe, totul este făcut de noi. Avem copii foarte talentaţi şi suntem convinşi că spectacolul va fi unul foarte frumos”, a declarat Adina Lazăr, unul dintre profesorii organizatori.

În prezent sunt 14 perechi, însă numărul   acestora ar putea fi redus dacă bobocii nu îşi fac bine treaba.

„Deocamdată sunt 14 perechi, dar dacă nu îşi fac treaba cum trebuie, am stabilit că mai reducem din ei. Ne-am gândit, împreună cu conducerea şcolii şi după ce am discutat cu părinţii, că de anul acesta ar fi foarte bine să facem pregătirile după orele de curs şi să ne axăm mai mult pe procesul de învăţământ. Aşa că toate pregătirile au loc după ora 14.00. Spectacolul va debuta la ora 17.00 sau 18.00, încă nu ştim exact”, a mai spus prof. Adina Lazăr.

Încă nu se ştie ce formaţie va urca pe scenă în cadrul balului, însă cu siguranţă va fi una de renume, aşa cum ne-au obişnuit cei de la Colegiul Brediceanu.

Vă prezentăm mai jos bobocii care vor concura la bal!

Larisa Albulescu & Paul Mărgan

Boboci bredi 02

Amita Polk & Claudiu Miculici

Boboci bredi 03

Andreea Covaciu & Patrik Stămurean

Boboci bredi 04

Iasmina Groza & Răzvan Serghei

Boboci bredi 05

Alexandra Balintoni & Sorin Teleabă

Boboci bredi 06

Daiana Hîj & Robert Olariu

Boboci bredi 07

Alexandra Bodaciu & Andrei Agache

Boboci bredi 08

Tonitza Drăghici & Bogdan Giurgi

Boboci bredi 09

Mădălina Pop & Caius Debucean

Boboci bredi 10

Andreea Briciu

Boboci bredi 11