- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Bărbat strivit de un copac, transportat de la Lugoj la Timişoara cu un elicopter SMURD

elicopter smurd2Vineri după-amiază, pe Stadionul Municipal a aterizat un elicopter SMURD venit în ajutorul unui pacient care se zbătea între viaţă şi moarte. Bărbatul, de loc din Sălbăgel, a ajuns la Spitalul lugojean adus de rude cu o maşină, după ce un copac a căzut pe el şi i-a strivit capul şi toracele.

elicopter smurd4Vineri după-amiază, pe Stadionul Municipal din Lugoj a aterizat un elicopter SMURD venit în ajutorul unui pacient care se zbătea între viaţă şi moarte. Bărbatul, de loc din Sălbăgel, a ajuns la Spitalul lugojean adus de rude cu o maşină, după ce un copac a căzut pe el şi i-a strivit capul şi toracele.

La cererea medicilor lugojeni, elicopterul SMURD, aflat la Sibiu pentru o altă intervenţie, a sosit la Lugoj pentru a prelua pacientul care nu putea fi transportat pe şosea din cauza stării grave în care se afla.

„Noi l-am preluat din Unitatea de Primiri Urgenţe Lugoj cu traumatism toracic, traumatism cranio-cerebral deschis şi fracturi costale şi l-am dus la stadion pentru a fi preluat de elicopter”, ne-a declarat unul dintre cadrele Ambulanţei Lugoj.

Angajaţii SMURD şi cei ai Ambulanţei s-au chinuit mai bine de jumătate de oră să-l stabilizeze pe bărbat care respira artificial. După ce-l va lăsa la Timişoara, elicopterul se va întoarce la Arad, locul de staţionare.

elicopter smurd1

elicopter smurd2

elicopter smurd5

elicopter smurd7

elicopter smurd8