- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Boxerul lugojean Constantin Boldea participă în weekend la un concurs în Macedonia

Mondial [1]

constantin boldeaBoxerul lugojean de la CSM, Constantin Boldea va participa în weekend la turneul internaţional, „Golden Gong”, ce va avea loc la Scopje, în Macedonia, unde sunt invitaţi sportivi din Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Tunisia sau Spania.

constantin boldea

Boxerul lugojean de la CSM, Constantin Boldea va participa în weekend la turneul internaţional, „Golden Gong”, ce va avea loc la Scopje, în Macedonia, unde sunt invitaţi sportivi din Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Tunisia sau Spania.

Lugojeanul, care vine după o accidentare ce l-a ţinut departe de ringul de box timp de un an de zile, va lupta la categoria 75 kg. După cele două medalii câştigate la Campionatul Naţional de către luptătorii cadeţi, este rândul lui Constantin Boldea să demonstreze la seniori faptul că secţia clubului lugojean a evoluat.
„Vor participa sportivi de valoare, componenţi ai loturilor naţionale în ţările din care provin. Ce putem aştepta de la Constantin Boldea este o prestaţie cât mai bună, având în vedere că acesta va fi primul lui turneu oficial după un an. A avut ruptură de ligament şi meniscuri”, a declarat Ştefan Gomoescu, coordonatorul secţiei de box a CSM Lugoj.