"> Boxerii lugojeni, pe podium la Cupa Otelec | Redesteptarea

Boxerii lugojeni, pe podium la Cupa Otelec

 Boxerii lugojeni, pe podium la Cupa Otelec

Boxerii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj s-au clasat pe primele două locuri la Cupa Otelec, care a avut loc sâmbătă, 28 aprilie.

La com­petiție au participat a­proximativ 30 de sportivi, bă­ieți și fete, de la CSM Ti­mi­șoara, LPS Banatul Ti­mi­șoa­ra, CS Viitorul Timișoara, Box Club Ruben Stoia Arad, CS Jimbolia și de la două cluburi din Szeged (Ungaria).

S-au disputat 15 meciuri la băieți și patru la fete.

Din delegația lugojeană deplasată lângă granița cu Serbia au făcut parte Denis Berciu (19 ani), Zoltan Gruia (n.2002), Adrian Tița (n.2000) și Raul Predescu (n.1999).

“Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat Berciu la 91 kg și Gruia, care la categoria 57 kg, juniori, a făcut o partidă în ring foarte bună cu un adversar din Sze­ged, care a fost cu 8 kg mai greu și cu o ex­pe­riență com­petițională mai mare. La cate­go­ria 56 kg, Tița s-a clasat al doilea, aceeași poziției reve­nindu-i și lui Predescu la 69 kg. Sunt mulțumit de evoluția sportivilor noștri”, a explicat antrenorul Ștefan Gomoescu.

Boxerii vor participa la Cupa României de seniori, care a fost programată inițial pentru 2 mai, dar a fost amâ­nată pentru o dată ce va fi comunicată în peri­oada ur­mă­toare.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *