- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Boldea, 4 ore de audieri la DNA! Urmează viceprimarii și patronii firmelor care s-au ocupat de lucrările din dosar

Mondial [1]A apărut o nouă ediție a săptămânalului Redeșteptarea. În paginile ziarului tipărit găsiți mai multe subiecte în exclusivitate.

Subiectul săptămânii este, fără îndoială, descinderea procurorilor DNA la Primăria Lugoj și audierea primarului Francisc Boldea. Redeșteptarea vă prezintă, în paginile sale, amănunte neștiute despre mersul anchetei: ce lucrări verifică procurorii, care sunt următorii politicieni ce vor fi audiați și ce patroni vor fi chemați la sediu DNA.

Meridian 22 este subiectul mai multor articole de astăzi. Aflată în pragul falimentului, societatea este implicată și într-un proces controversat, din care ar trebui să primească o mică avere.

Judecătorii lugojeni și-au motivat sentința prin care au trecut peste decizia procurorului Dan Tătar și l-au trimis în judecată pe Craiul Codrilor, care este acuzat de localnicii dintr-un sat de lângă Lugoj că le-a tăiat pădurile proprietate privată.

Una din cele mai mari clădiri din Lugoj a ajuns ca o fantomă în centrul orașului. De ce este Casa de Cultură a Sindicatelor o ruină și de ce nu are nicio șansă să fie reabilitată aflați doar din Redeșteptarea.

Pe străzile din Lugoj ar putea apărea , în scurt timp, mai multe containere speciale. Inițiativa este identică cu un demers din Germania și alte țări civilizate. Află ce va putea populația să pună în aceste containere doar citind Redeșteptarea.

Tot în ediția de astăzi vă prezentăm situația aberantă în care sunt bisericile de lemn din zona Făgetului. Aflate de mai mulți ani într-o avansată stare de degradare, o parte din ele au ajuns pe mâna restauratorilor, care, în loc să le reabiliteze, mai rău le-au distrus.

Tinerii din Lugoj au parte de mai multe evenimente importante în această săptămână. Printre acestea se află și venirea trupei care a cântat în deschiderea concertului Bon Jovi de la București, dar și concertul artistului ELI.

Acestea și multe alte subiecte interesante le găsiți în ediția tipărită a săptămânalului ce a apărut astăzi la toate punctele de vânzarea din Lugoj, Făget și comunele din estul județului Timiș.