Ultima oră

Biroul de avocatură Suciu&Suciu s-a deschis și la Sibiu

MondialBiroul de avocatura Suciu&Suciu, din Medias, are acum un nou sediu, in orasul Sibiu. Acest lucru s-a intamplat pentru ca cererea de consultanta juridica Sibiu este una foarte mare. De aceea, avocatii Suciu Ioan Cristian si Suciu Cosmin Ovidiu isi doresc sa vina in ajutorul tuturor celor care au nevoie de un sfat avizat sau chiar de reprezentare  in anumite spete. Desigur, nu toate situatiile necesita prezenta unui avocat. Si totusi, uneori angajarea unui asemenea specialist este esentiala. Sunt multe dispute sau provocari care va vor depasi din punct de vedere al legislatiei si ar fi destul de riscant sa luati unele decizii sau sa actionati fara prezenta unui avocat alaturi. 

Legea este intortocheata si, indiferent din ce clasa sociala facem parte, anumite lucruri ne pot depasi. In plus, daca ati folosit vreodata vreun program special de legislatie, veti observa ca zilnic apar modificari noi ale legilor, ordonantelor, normelor etc. Nu putem sa le stim pe toate, insa un avocat bun este la zi cu tot ce tine de domeniile in care practica. Cine sunt cei doi avocati de la Biroul de avocatura Suciu&Suciu? Avocatul Suciu Ioan Cristian si-a inceput cariera in anul 1998, iar avocatul Suciu Cosmin Ovidiu a debutat in anul 2004. Cei doi au devenit membri ai Baroului de Avocati Sibiu. Inainte de a avea propriul birou, cei doi avocati Sibiu au lucrat alaturi de oameni de prestigiu din lumea justitiei precum Bettjnio Gheorghe Diamant si Vasile Luncean, acestia fiind cei care i-au initiat in aceasta profesie. Din anul 2009, avand la baza experienta acumulata, avocatii Suciu Cosmin Ovidiu si Suciu Ioan Cristian au hotarat sa abordeze profesia de avocat in propriul stil. Acum, biroul s-a deschis si in Sibiu, pe strada Constantin Noica, nr.1.

Cu ce va pot ajuta cei doi distinsi avocati Sibiu?

  1.   Drept civil si dreptul familiei. In ce constau aceste servicii? Este vorba despre redactarea si sustinerea unor actiuni in justitie. Lista este foarte lunga si putem aminti: revendicare mobiliara si imobiliara, evacuare, posesorii, granituire, servitute, partaj, nulitate/anulare acte, reziliere sau rezolutiune contracte, prestatie tabulara, uzucapiune, in constatare, exproprieri, somatii de plata, ordonante presedintiale, obtinere ordin de protectie in caz de violenta domestica, divort, stabilire domiciliu minor, contributie intretinere, program vizitare minor, punere sub interdictie, stabilirea filiatiei, tagada paternitatii etc.. De asemenea, cei doia vocati va pot ajuta in vederea obtinerii despagubirilor (materiale si morale) in materie de asigurare (de raspundere civila, de bunuri, de persoane etc.) rezultate din accidente de orice natura. O alta speta pentru care puteti apelea o reprezinta succesiunile legale si testamentare (mosteniri) etc.
  2.   Drept comercial si societar. Veti avea cele mai bune servicii de consultanta juridica; redactare si sustinere actiuni in justitie; redactare acte, contracte de orice natura, notificari, tranzactii, achizitii publice. Ii puteti solicita inclusiv pentru achizitii imobiliare, executari silite, recuperari creante si insolventa.
  3.   Drept penal. Chiar daca va aflati in situatia de invinuit/inculpat, veti fi reprezentati in toate fazele procesului penal (urmarire penala si faza propriu-zisa a judecatii, cu toate caile de atac) in cazul acuzarii de savarsirea unei infractiuni. De asemenea, va pot consilia si reprezenta pentru constituiri de parte civila pentru daune materiale si morale rezultate din infractiuni etc.
  4.   Drept de proprietate intelectuala, drepturi de autor si drepturi conexe, Drept de proprietate-intelectuala si Drept contraventional.

Va asteptam pe site-ul https://avocatisuciu.ro pentru mai mult informatii!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE