- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Axela în tot oraşul! Firma din Timişoara rezolvă problemele din Lugoj

Primăria Lugoj a comunicat că a fost finalizată licitația pen­tru proiectul ce prevede reabilitarea drumului de tranzit și a trotuarelor din cartierul de blocuri de pe strada Ti­mi­șoarei, nr. 110.

Firma câști­gă­toare este aceeași care s-a ocupat de plombările în municipiu și care mai are un contract semnat pentru asfaltarea unui lot de opt străzi (Splaiul Tinereții, strada Nera, Crinilor, Splaiul Brediceanu-acces garaje, Cornet, Lăcrămioarelor, Gării și Coșbuc), în acest caz licitația fiind finalizată anul trecut, dar lucrările nu au început nici acum.

“Societatea Axela o va înlocui pe Agremin din Lugoj cu care am reziliat contractul pentru cel de-al doilea proiect de reabilitare în Timișoarei 110, care a rămas nefinalizat. Va fi reabilitat drumul betonat care traversează cartierul și se vor amenaja mai multe locuri de parcare. S-a reușit în cadrul primului proiect reabilitarea în zona blocurilor mai vechi, situate lângă strada Timișoarei”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Finalizarea modernizărilor a fost anunțată pentru acest an, dar la ritmul în care s-a lucrat la plombări și după cum “decurge” asfaltarea celor opt străzi, rămâne un semn de întrebare în ceea ce privește derularea reabilitării cartierului de pe strada Timișoarei 110.