"> Axela în tot oraşul! Firma din Timişoara rezolvă problemele din Lugoj – Redesteptarea

Axela în tot oraşul! Firma din Timişoara rezolvă problemele din Lugoj

 Axela în tot oraşul! Firma din Timişoara rezolvă problemele din Lugoj

Primăria Lugoj a comunicat că a fost finalizată licitația pen­tru proiectul ce prevede reabilitarea drumului de tranzit și a trotuarelor din cartierul de blocuri de pe strada Ti­mi­șoarei, nr. 110.

Firma câști­gă­toare este aceeași care s-a ocupat de plombările în municipiu și care mai are un contract semnat pentru asfaltarea unui lot de opt străzi (Splaiul Tinereții, strada Nera, Crinilor, Splaiul Brediceanu-acces garaje, Cornet, Lăcrămioarelor, Gării și Coșbuc), în acest caz licitația fiind finalizată anul trecut, dar lucrările nu au început nici acum.

“Societatea Axela o va înlocui pe Agremin din Lugoj cu care am reziliat contractul pentru cel de-al doilea proiect de reabilitare în Timișoarei 110, care a rămas nefinalizat. Va fi reabilitat drumul betonat care traversează cartierul și se vor amenaja mai multe locuri de parcare. S-a reușit în cadrul primului proiect reabilitarea în zona blocurilor mai vechi, situate lângă strada Timișoarei”, a explicat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Finalizarea modernizărilor a fost anunțată pentru acest an, dar la ritmul în care s-a lucrat la plombări și după cum “decurge” asfaltarea celor opt străzi, rămâne un semn de întrebare în ceea ce privește derularea reabilitării cartierului de pe strada Timișoarei 110.

Cristian Obeadă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: