"> Aur, argint și bronz internațional! Judocanii lugojeni, medaliați la turneul de la Arad – Redesteptarea

Aur, argint și bronz internațional! Judocanii lugojeni, medaliați la turneul de la Arad

 Aur, argint și bronz internațional! Judocanii lugojeni, medaliați la turneul de la Arad

Judocanii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj au încheiat acest an cu o salbă de medalii cucerită la unul dintre cele mai puternice turnee internaționale ale vestului, găzduit de Sala Sporturilor Victoria din Arad, sâmbătă, 7 decembrie, și duminică, 8 decembrie.

Sportivii lugojeni antrenați de profesorii Andreea Penișoara și Ionuț Eneșca s-au remarcat pe tatami la a XI- a ediție a Cupei CSM Arad prin procedeele tehnice reușite, în fața celor peste 500 de sportivi din țară și străinătate care au luat parte la eveniment.

Deviza propusă de organizatori, sub  care s-a desfășurat această competiție a fost “Salvează Terra, plantează un pom”.

Judocanii lugojeni au urcat pe podiumul de premiere de opt ori, întregind astfel vitrina cu trofee a clubului cu două medalii de aur, una de argint și cinci de bronz.

Cel mai bine punctate evoluții le-au avut Alexandru Miclăescu la categoria 34 kg, nivelul de vârstă U 13 și Alexandru Lupulescu la categoria 55 kg, nivelul de vârstă U 15, ambii clasându-se pe primul loc al podiumului de premiere.

Pe treapta a doua a podiumului a urcat Alexandru Ionaș, care a fost medaliat cu argint la categoria 43 kg.

Poziția a treia în clasament a revenit judocanilor Sandra Jurchescu la 26 kg, Ștefan Pfeiffer la 26 kg și Sofia Căprioriu la 34 kg, de la nivelul de vârstă U 9, Timeea Stremciuc la 29 kg și Izabela Lupulescu la 36 kg, de la nivelul de vârstă U 13.

În lupta pentru bronz a intrat și Octavian Penișoară, dar a cedat medalia adversarului și s-a clasat pe locul cinci.

“Felicitări sportivilor noștri pentru rezultatele obținute. Cei de la U 9 s-au aflat la prima competiție importantă și este îmbucurător faptul că au reușit deja să ia medalii, ceea ce ne dă speranțe pentru anii următori și asigură totodată continuitatea performanțelor secției noastre. Am încheiat un an bun, din punct de vedere al performanței, în care am reușit să obținem medalii la toate competițiile la care am participat, fie ele din campionatul național, cupe și turnee internaționale organizate în țară sau la balcaniadă și în Republica Moldova, prin sportivii care sunt la lotul național. Rezultatele muncii depuse într-un an de zile la sala de antrenament se evidențiază prin medaliile pe care sportivii noștri le obțin la concursuri și care fac cinste clubului de care aparținem”, a spus profesoara Andreea Penișoară, coordonatoarea secție de judo a CSȘ Lugoj.  

La întrecerea de la Arad, alături de judocanii de la cele mai puternice cluburi de judo din țară, au fost invitate să participe cluburi din Austria, Bulgaria, Croația, Germania, Republica Moldova, Serbia și Ungaria.    

Leontin Tîrziu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: