- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Arnold Schwarzenegger, invitat de onoare la maratonul de culturism şi fitness de la Lugoj şi Timişoara

Mondial [1]

arnoldArnold Schwarzenegger, fostul culturist şi actor de la Hollywood, este aşteptat în Banat în toamna acestui an, să ia parte la maratonul de culturism şi fitness organizat de Florin Teodorescu.

arnold

Arnold Schwarzenegger, fostul culturist şi actor de la Hollywood, este aşteptat în Banat în toamna acestui an, să ia parte la maratonul de culturism şi fitness organizat de Florin Teodorescu.

Acesta a mărturisit că evenimentele vor avea loc pe durata a trei zile, vineri, cea de-a VIII-a Memorialul Classic Florin Teodorescu la Lugoj, iar sâmbătă şi duminică la Timişoara se vor desfăşura „Cupa Libertăţii” şi Mister Universe.

„Cupa Libertăţii va ajunge în acest an la cea de-a 25-a ediţie, iar printre invitaţi va fi şi Arnold Schwarzenegger, precum şi rivalul lui din anii 70 şi Frank Zane, toţi mari culturişti ai lumii care au statui ridicate în faţa Sălii Olimpia din Timişoara. Tot atunci voi organiza şi Mister Univers, o competiţie la care vor veni reprezentanţi din 25 de ţări.

Voi invita mulţi sportivi de valoare, printre care şi pe cei care au statui în faţa Sălii Olimpia şi le voi da liberatatea să aleagă la ce concurs vor să ia parte, la cel de la Lugoj sau cel de la Timişoara. Unii vor veni în ambele oraşe”, a declarat Florin Teodorescu, organizatorul acestor evenimente.

Data exactă când cele trei manifestări vor avea loc nu este stabilită încă, organizatorul preconizând că acestea se vor desfăşura în luna octombrie sau noiembrie.

De asemenea Florin Teodorescu crede că Arnold va accepta invitaţia sa, acum că nu mai este guvernator şi are mai mult timp la dispoziţie.