Ultima oră

Ardei pane

INGREDIENTE
– 8 ardei graşi mici
– 250 g cremă de brânză
– 100 g telemea
– 150 g bacon
– sare

Pentru prăjit:
– 500 ml lapte bătut
– făină
– pesmet auriu
– ulei

PREPARARE
Ardei pane gata în numai 15 minute, după o rețetă foarte simplă. Cina ideală pentru toată familia.
1. Ardeii curăţaţi de seminţe şi nervuri se fierb 2 minute în apă clocotită cu sare şi apoi se lasă la scurs.
2. Baconul se prăjeşte şi se taie cât mai mic, apoi se amestecă bine cu cele două tipuri de brânză.
3. Ardeii bine scurşi se umplu cu amestecul de brânză şi se trec prin lapte bătut şi apoi prin făină.
4. Se lasă 2 minute aşa, se trec din nou prin lapte bătut şi apoi prin pesmet. Se pun la prăjit în baie de ulei încins şi se scot pe șervete de hârtie.
Ardeii pane se servesc reci sau calzi.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE