Ultima oră

Andi Grasu, un lugojean în finala Campionatului Mondial de Fotbal al artiştilor

Calificarea în finală este cea mai bună peformanţă all time a artiştilor noştri

MondialRomânia bate Brazilia la fotbal şi se califică în finala campionatului mondial. Pare un vis, dar artiştii români chiar au reuşit această performanţă. Andi Grasu şi naţionala de fotbal a artiştilor au făcut astăzi istorie în semifinalele Campionatului Mondial de la Moscova. „Imposibilul” s-a produs, iar România a reuşit să învingă cu 2 – 1, echipa Braziliei, campioana en-titre!

„Întâlnim campioana mondială Brazilia şi avem toată încrederea ca vom fi prima echipă a României care va bate Brazilia la fotbal”, ne declara înainte de meci cântăreţul lugojean Andi Grasu, care joacă mijlocaş la închidere în naţionala condusă de Daniel Chiriţă, fostul echipier al lui Şahtior Doneţk.

Meciul a avut loc la ora locală 16.30, pe Stadionul Spartakovets din Moscova. Două ore mai târziu, a început cea de-a doua semifinală, care opunea echipa gazdă Rusia formaţiei Israelului. Conform unei informaţii de ultim moment, Israelul a reuşit o mare surpriză şi a câştigat cu 3 – 1 în faţa favoritei Rusia. Dar se pare că nu toată lumea vedea gazdele în finală.

„De două zile spun cine va juca finala şi nu mă credea nimeni”, a postat pe facebook portarul naţionalei noastre, cântăreţul Aurelian Temişan.

Aşadar, România va juca finala Campionatului Mondial de Fotbal al Artiştilor cu Israelul pe stadionul Lokomotiv din Moscova, pe 1 iunie. Amintim că formaţia României s-a calificat în semifinale din grupa C, unde a dispus de Slovacia cu 5 – 3, de Coreea de Sud cu 7 – 1 şi de Italia cu scor identic, 7 – 1.

Refunded heat negative! I chemical to the especially pleasant. I or canada pharmacy i’m ALL or usually cream price or.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

CLOSE
CLOSE