- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Andi Grasu, surpriză muzicală pentru fani: “Nu scapi de ce ţi-e frică”!

Mondial [1]În plin sezon estival, cunoscutul compozitor şi interpret lugojean Andi Grasu vine în întâmpinarea fanilor cu o surpriză muzicală.

Este vorba despre piesa “Nu scapi de ce ţi-e frică!”. Ea va fi lansată vineri, 29 iulie, de la ora 13, pe canalul Roton Music de pe YouTube.

Piesa este o colaborare dintre Andi Grasu cu colega sa Diana Rubinescu de la DeMoga Music, o producţie Roton, casa de discuri cu care Andi are semnat contractul.

“Este un clip de stare, de imagine, un video liric, filmat prin Bucureşti, cu maşinile. Iar textul apare pe ecran, în desfăşurare. Mâine (n.r. – vineri, 29 iulie), de la ora 13, are loc lansarea pe canalul Roton de pe YouTube! Piesa e scrisă în întregime de mine, atât linia melodică cât şi textul. Este o piesă veselă de vară, al cărei mesaj este să nu îţi fie teamă să te îndrăgosteşti, pentru că… de ce ţi-e scris, nu scapi!”, ne-a declarat în exclusivitate artistul.

Piesa Andi feat Diana Rubinescu îi are ca producători pe Alex Parker (21 de ani, unul dintre cei mai buni din noua generaţie), Yogy (Ionuţ Vasilache) şi Bogdan Tudor de la DeMoga Music, dar şi pe Marius Mincă, de la Narcotic Sound.

Colaborarea muzicală dintre Andi Grasu şi Diana Rubinescu a început în urmă cu un an.