Ultima oră

Andi Grasu, în echipa României la Campionatele Mondiale de Fotbal ale Artiştilor

În primul meci cu Italia el se va duela pe teren cu Eros Ramazotti

MondialCântăreţul lugojean Andi Grasu a reuşit o performanţă la care fotbaliştii noştri nu pot decât să viseze. El face parte din echipa de fotbal a artiştilor care va reprezenta România la Campionatele Mondiale de Fotbal ale Artiştilor. Competiţia se va desfăşura la Moscova, iar primul meci al României va fi sâmbătă cu artiştii din Italia, unde joacă şi cunoscutul cântăreţ Eros Ramazotti! Aşadar, în primul meci al României, este de urmărit duelul Andi Grasu – Eros Ramazotti.

Întrebat cum a ajuns în naţionala de fotbal artiştilor, Andi Grasu ne-a spus:

“După cum am mai declarat, eu am continuat colaborarea cu Marius Moga după concursul Vocea României. Sunt compozitor la The Moga Music şi acolo l-am întâlnit pe Kamara, de la trupa Alb şi negru. El mi-a vorbit despre echipa de fotbal a artiştilor şi am trecut de această selecţie”.

Din echipa de fotbal a artiştilor care va reprezenta România la CM de la Moscova mai fac parte Andrei şi Kamara de la trupa “Alb şi negru”, Adrian Enache, Cornel Păsat de la “Flamingo” şi Tavi Clonda. Portar este cunoscutul solist Aurelian Temişan, care chiar a jucat fotbal la juniorii “Stelei”.

“Echipa este întărită cu doi fotbalişti consacraţi în vârstă de peste 40 de ani, lucru permis de regulament. La România joacă foştii rapidişti Fane Nanu şi Daniel Chiriţă, care o perioadă a fost echipier la Şahtior Doneţk. Acesta este şi antrenorul nostru”, a mai precizat Andi Grasu, care joacă pe postul de mijlocaş.

La Campionatul Mondial de Fotbal al Artiştilor, România este în grupă cu Italia, Slovacia şi Coreea de Sud. Primul meci al României va fi naţionala Italiei, sâmbătă, 24 mai pe stadionul Lokomotiv din Moscova.

Facial used the dollar of to fuller. Bottle pillowcases. I’ve feel generic viagra online smell wore I it didn’t like to on.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu