"> Ambruș rezolvă problema în Militari! Eu voi vota pentru la următoarea ședință | Redesteptarea

Ambruș rezolvă problema în Militari! Eu voi vota pentru la următoarea ședință

 Ambruș rezolvă problema în Militari! Eu voi vota pentru la următoarea ședință

Demisionat din PNL dar neretras, după propriile afirmații, din Consiliul Local, Ioan Ambruș, fostul președinte al liberalilor lugojeni spune că situația conflictuală între Boldea și Buciu trebuie oprită, iar problema cartierului Militari rezolvată.

”Eu nu am demisionat din Consiliul Local, aștept să fie înlocuit. Cum această înlocuire încă nu a fost operată de către cei abilitați, respectiv Prefectura Timiș, încă sunt consilier local. De aceea, dacă va fi convocată o nouă ședință extraordinară voi participa și voi vota proiectul de preluare al respectivului teren. Și cred că acest lucru trebuie să o facă și domnul Agache, care știe că primordiale sunt interesele orașului. Motivările celor de la investiții și ale arhitectului sunt din punctul meu viabile și aștept ca primarul să convoace o nouă ședință săptămâna viitoare pentru a încheia această discuție inutilă”, a declarat Ioan Ambruș.

Acesta a mai spus că este nevoie de locuințe sociale în Lugoj, iar de aici trebuie pornite toate discuțiile.

”Nu cred că poziția PNL este asta, este doar a unor persoane din partid și nu a membrilor din Lugoj. În ceea ce privește o posibilă întrebare că de ce nu am participat și votat până acum, răspunsul e simplu: atât timp cât mi-am dat demisia din partid, am considerat că nu mai trebuie să particip la ședințe. Dar pentru că văd că de o lună de zile se tergiversează această hotărâre și cum încă pot participa, fiind consilier, mă întorc la ședințe cu un scop clar, de a clarifica situația cartierului Militari”, a mai afirmat fostul președinte PNL Lugoj.

cristi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *