Ultima oră

ALDE vrea întărirea administraţiei locale cu oameni bine pregătiţi

MondialPartidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, filiala Lugoj şi-a prezentat ţintele pentru alegerile locale de anul acesta, lista cu candidaţii la primul fotoliu în administraţia lugojeană şi grupul de consilieri cu care doreşte să participe la luarea deciziilor în urbea de pe Timiş.

Sub deviza “întărirea administraţiei locale prin oameni fără probeleme cu legea şi bine pregătiţi”, ALDE Lugoj, intră în cursa electorală având capi de listă un profesor şi un inginer.

Pentru funcţia cea mai importantă în executivul local a fost propus Ioan Haneş, cunoscut lugojenilor din postura de profesor la Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu” şi Colegiul Tehnic “Aurel Vlaicu”, dar şi ca instructor auto.

“Sunt în politică din 2001 şi chiar dacă anul acesta, pentru cursa la postul de primar plecăm cu un dezavantaj pentru că toate instituţiile sunt conduse de oamenii numiţi de primar, la Consiliul Local însă cred că suntem mai competenţi decât tot ce a fost până acum şi avem oameni cu o pregătire profesională mult mai bună. Să fii în Consiliul Local trebuie mai să şi ştii, nu numai să votezi”, a punctat Haneş.

Prezent la Lugoj, vicepreşedintele ALDE-Timiş a susţinut nevoia de relaţii între Consiliul Local şi Consiliul  Judeţean şi liberatea opinilor în paretidul din care face parte.

“Noi am mers cu oameni fără probleme cu legea. Nu e nimeni cercetat penal. Susţinem întărirea administraţiei locale prin întărirea Consiliului Local şi a Consiliului Judeţean şi ne dorim o relaţie între  CL şi CJ şi nu între primar şi preşedinte de consiliul judeţean, care am văzut că se termină la anumite instituţii: DNA, procuratură. Nu dortim că cele două consilii să fie masă de manevră. Până acum a fost o lege păcătoasă prin care poţi fi schimbat dacă nu votezi cum cere partidul. Nu e normal. Nu ne vom opune opiniilor membrilor noştri, fiecare să voteze cum crede de cuviinţă. La Lugoj este o echipă serioasă propusă de organizaţia de la Lugoj, pe care noi doar am validat-o. Nu suntem în război cu nimeni şi la noi nu se va vedea ca la alţii o luptă internă”, a spus Traian Stancu, vicepreşedinte ALDE.

La rândul său, Iosif Groza, preşedintele ALDE Lugoj, a menţionat:

“Nu vom răspunde la niciun atac şi nu vom ataca, iar în programul de campanie am atins majoritatea problemelor sensibile din oraş”.

Lista consilierilor locali are următoarea componenţă:

1. Ioan Haneş,
2. Iosif Groza (propus şi pe lista pentru Consiliul Judeţean),
3. Adrian Dimov,
4, col. Dumitru Feraru,
5. subing. Titi Grasu,
6. Dan Regep,
7. Maria Covaci,
8. Sorinel Tudorache,
9. Marius Muşeţ,
10. Dorian Dogeanu,
11. Francisc Hrencsar,
12. Grigorie Puşcaşu,
13. Sebastian Brancu.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

2 Comentarii on ALDE vrea întărirea administraţiei locale cu oameni bine pregătiţi

  1. Printre oamenii de frunte din A.L.D.E care nu sunt certat cu legea, eu cunosc macar trei, care nu sunt certati nici cu alcoolul. Ba, chiar sunt buni prieteni! E cam tarzie remarca mea, dar poate spre binele comunitatii, cineva se sezizeaza.

  2. ce nu inteleg eu,din ce ne-a prezentat d-l profesor,si as vrea sa -mi raspunda mie,e ca nu stiu daca e insurat sau nu,si daca are copii si citi.pentru noi alegatorii e important sa stim cit e de gospodar d-l profesor,ca daca stai numa prin birturi si te joci la jocuri de noroc,nu cred ca e bine sa-l votam ,ca dupa aia ne joaca si banii de pe impozite la pacanele

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.