Ultima oră

Ai sub 27 de ani şi vrei să fii poliţist? IPJ Timiş recrutează candidaţi

Cererile de înscriere la concursul de admitere se vor depune la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş

MondialInspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş recrutează şi selecţionează candidaţi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ proprii şi subordonate Ministerului Afacerilor Interne – Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”- Bucureşti, Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr”- Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” -Cluj – Napoca.

Criteriile specifice pentru candidaţi sunt următoarele:
a) să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere;
b) să fii obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8,00;
c) să nu fii fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ;
d) să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile.

Cifrele de şcolarizare aprobate pentru sesiunea 2014 sunt:
a) 370 locuri la Academia de Poliţie “A.I. Cuza” Bucureşti, din care:
– specializarea “drept” – 115 locuri
– specializarea “ordine si siguranţă publică” – 255 locuri ( 7 locuri pentru romi, 5 locuri pentru maghiari şi 3 locuri pentru alte minorităţi / etnii).
b) 517 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, din care 10 locuri pentru romi şi 5 locuri pentru alte minorităţi;
c) 125 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj – Napoca, din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi;

Cei care doresc să-şi urmeze studiile la una dintre şcolile mai sus menţionate trebuie să depună un dosar la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş care să cuprindă următoarele documente:
1. cererea de înscriere şi CV; 2. declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare; 3. copii ale actului de identitate, carnetului de muncă şi, dacă este cazul, a livretului militar; 4. diploma de bacalaureat (original/copie legalizată) sau adeverinţă pentru absolvenţii de liceu din anul 2013 şi foaia matricolă (original/copie legalizată); adeverinţa eliberată de către liceu, în care se menţionează media generală de la bacalaureat, mediile obţinute în anii de studiu, termenul de valabilitate şi faptul că nu a fost eliberată diploma; 5. următoarele documente în copie legalizată: certificatul de naştere pentru candidat, soţ/soţie şi fiecare copil, certificatul de căsătorie, precum şi hotărârile judecătoreşti privind starea civilă; 6. autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului; 7. cazierul judiciar al candidatului; 8. certificatul de examinare psihologică al candidatului sau nota compartimentului de resurse umane în cazul în care rezultatele examenului psihologic s-au comunicat pe bază de tabel nominal; 9. fişa medicală tip de încadrare în Ministerul Administraţiei şi Internelor; 10. caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire; 11. 3 fotografii 3×4 cm.

Cererile de înscriere la concursul de admitere se vor depune la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş – Serviciul Resurse Umane – Timişoara, bd. Take Ionescu nr. 44 – 46, în perioada: 17.04.2014 – 02.06.2014 (pentru Academia de Poliţie),
17.04.2014 – 14.08.2014 (pentru Şcolile de Agenţi de Poliţie), după următorul program: Luni, Marţi, Miercuri şi Joi : între orele 09:00 – 15:00, iar Vineri : între orele 09:00-13:00.+

 

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

1 Comentariu on Ai sub 27 de ani şi vrei să fii poliţist? IPJ Timiş recrutează candidaţi

  1. nu e cu examen

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE