Ultima oră

Ai carte, ai parte! Ai smartphone, ai credit nebancar!

MondialDacă aveți un telefon performant conectat la internet, puteți foarte ușor să vă împrumutați de la IFN, fie sunând, fie online.

Cei ce sunt strâmtorați financiar, dorind să obțină rapid o sumă de bani, pot accesa un credit nebancar prin telefon, sunând ori completând formularele online.

Cei de la credite-nebancare.com ne oferă o radiografie a produselor financiare oferite de IFN-uri, ce pot fi accesate prin telefon ori online.

Finanțările de la IFN-uri vin cu facilități de accesare superioare deocamdată băncilor, dar și cu costuri impresionante.

Chiar dacă și băncile și-au îmbunătățit considerabil în ultimii ani procedurile de accesare și timpii, tot nu au reușit să se impună în fața IFN-urilor, din acest punct de vedere.

Este de apreciat și de remarcat efortul făcut de banci în această direcție: au renunțat la adeverința de venit, trecând la inspectarea veniturilor clienților prin intermediul celor de la ANAF (cu acordul clienților), au renunțat la adeverințele de salariu, au redus birocrația, mai pe scurt.

Ca să intelegeți în ce mod au evoluat băncile din punct de vedere al timpilor de accesare, vă spunem că, în urmă cu câțiva ani, ca să iei un credit de nevoi personale dura minim 7 zile lucratoare. Astazi, un astfel de credit poate fi accesat și în aceeași zi.

Încă o remarcă privitoare la bănci, vă informăm că deja sunt câteva care permit accesarea online pentru clienții existenți, cei ce-și încasează veniturile prin bancă și au un cont al lor deschis pe platforma online a acesteia.

Cât contează o accesare ușoară într-un timp cât mai scurt?

Pentru mulți oameni contează mult să obțină o sumă de bani urgent, fără multă birocrație.

Pot exista situații în viață pentru fiecare dintre noi când ne-am putea regăsi într-o pană de lichidități, chiar dacă avem un serviciu stabil și un venit bun. Când nu găsim soluții, ne îndreptăm atenția și spre împrumturi.

Sunt multe conjuncturi care i-ar putea determina pe oameni să dorească să obțină rapid o sumă de bani. De cele mai multe ori necesitatea este evidentă.

Nu întotdeauna cei ce au nevoie urgentă de bani sunt și aceia ce apelează la creditele rapide de la IFN.

Circumstanțelor de criză li se impun de regulă si soluții de criză. Așa ar trebui să vedem noi aceste împrumuturi permisive oferite de societățile nebancare.

Însă, la IFN nu găsim doar credite urgente, ci și produse cu costuri moderate, în cuantum mai ridicat, acordate pe perioade mai lungi de timp.

Sunt câteva IFN-uri care permit accesarea unui credit nebancar prin telefon. În rest, accesările se fac online.

Mai sunt și unele societăți care practică o accesare hibridă, în sensul în care suni să soliciți un împrumut, dar trebuie să completezi o serie de documente pe care să le trimiți ulterior prin curierat la sediul respectivei societăți.

Există și varianta în care accesezi online, printezi documentele, le completezi, le semnezi, și mai apoi le trimiți către IFN.

Cum procedezi pentru a solicita un credit nebancar prin telefon?

Primul pas pe care trebuie să-l faci, când te-ai hotărât să accesezi un astfel de produs este să identifici acele societăti nebancare care permit o astfel de abordare.

După ce ai găsit societățile respective te informezi asupra condițiilor de creditare, firește pentru a le selecta pe cele mai convenabile situației tale.

Dacă te grăbești, alegi ofertele cele mai rapide din punct de vedere al timpului de obținere a banilor.

Dacă nu ai un scoring bun de creditare, cauți IFN-urile care acceptă și persoane cu istoric negativ.

Înainte de a alege între una ori alta dintre aceste societăți, trebuie să fii sigur că te califici pentru împrumuturile lor, în speță că îndeplinești condițiile de accesare: vârstă, venit, cetățenie, vechime în muncă, scoring în BC.

Presupunând că ai identificat deja oferta pentru care te califici, iți este convenabilă ca timp de accesare, și iți plac și costurile aferente (verifică dobânda anuală efectivă – DAE, pentru a știi exact care sunt costurile totale implicate), urmează să treci la accesarea propriu-zisă.

Practic, trebuie să suni la respectivul IFN și să urmezi instrucțiunile pe care reprezentantul respectivei societăți ți le ofera. Procedurile diferă de la o firmă la alta, deci, aveți răbdare să aflați toate informațiile necesare și eventual să clarificați amănunte pe care nu le-ați înteles când ați analizat ofertele.

Cum procedezi pentru a obține un credit nebancar online?

Pentru o asemenea accesare lucrurile sunt mult mai simple, în primul rând pentru că sunt mult mai multe IFN-urile care permit accesarea online, în comparație cu cele care acceptă să te împrumute prin telefon.

Având o ofertă mult mai bogată la îndemană, ar fi bine să compari minuțios aceste propuneri, astfel încât să o obții pe cea mai avantajoasă pentru tine, în primul rând din punct de vedere al costurilor.

Fiți atenți la condițiile de accesare, pentru că o oferta poate fi foarte avantajoasă, dar dacă nu îndeplinești condițiile de eligibilitate, n-ai rezolvat nimic.

Așadar, caută întâi acele oferte pentru care te califici și apoi compară costurile.

Dacă te interesează o anumită sumă de bani, trebuie să vezi care sunt limitele permise de IFN-uri, pentru că acestea variază foarte mult de la o societate nebancară la alta.

Când aplici online, vei specifica clar ce sumă dorești și perioada de creditare. IFN-urile au calculatoare de credite, unde poți vedea costurile aferente, după ce introduci suma de bani și perioada.

Aplicarea la un credit online rapid este o soluție care iți dă accesul la bani și în câteva ore de la accesare. Însă, trebuie să fii atent la costuri și la ceea ce se poate întâmpla dacă nu respecți contractul de credit. Vezi că multe credite nebancare vin cu penalizări mari, în cazul în care nu rambursezi la timp. Asigură-te că ai înțeles care sunt condițiile de creditare, citind cu atenție contractul de credit.

Avantajele si dezavantajele accesării unui credit nebancar prin telefon ori online:

Avantaje:

– accesibilitate crescută;
– transparență;
– acte minime;
– costuri la vedere, fixe, fără comisioane suplimentare;
– aprobare rapida;
– discreție;
– comoditate.

Dezavantaje:

– sume mici avute la dispoziție;
– perioade scurte de rambursare;
– costuri ridicate.

Dacă ai mai contractat credite în trecut, cu siguranță îți va fi mai ușor să aplici, alegând dintre mai multe variante.

Dacă ești novice într-ale creditării, sperăm să-ți fie de folos aceste informații și să te ajute să faci alegerea potrivită pentru tine. Orice ai alege, alege în cunoștință de cauză! Informează-te!

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE