"> Acte caritabile din ceruri! Filantroapa Simona Milena Marinescu s-a stins din viață – Redesteptarea

Acte caritabile din ceruri! Filantroapa Simona Milena Marinescu s-a stins din viață

 Acte caritabile din ceruri! Filantroapa Simona Milena Marinescu s-a stins din viață

Una dintre cele mai marcante membre ale Lions Club ”Ana Lugojana”, stâlp al comunității lugojene și o filantroapă care nu a întors spatele niciunui caz social, Simona Milena Marinescu s-a stins din viață sâmbătă, 31 august, la Constanța.

Îndrăgită de toată lumea, cu un suflet blând și deschidere la oameni, Simona Marinescu întâmpina mereu noul capitol din viața copiilor care se așezau pentru prima dată în băncile școlii cu mici cadouri constând în dulciuri și rechizite, făcând, pentru cei mici, mai lină trecerea de la mediul familial la cel școlar, dar și aducând zâmbete pe chipurile acestora.

Lugojeanca a fost printre organizatorii a zeci de baluri și acțiuni de caritate prin care și-a concentrat atenția spre persoane cu nevoi speciale, persoane în vârstă etc.

A fost printre puținele persoane care s-a implicat în organizarea de spectacole caritabile pentru sprijinirea unor cazuri medicale care au beneficiat de tratament peste hotare, s-au au inițiate campanii de consultații oftalmologice gratuite și oferirea de ochelari de vedere.

A spus prezent atunci când a fost nevoie de donații pentru familii nevoiașe din oraș sau de dulciuri și jucării pentru copiii de la Centrul ”Alexandru Roșca”.

Alături de colegele sale din Lions Club Ana Lugojana, Simona Marinescu a întreprins acțiuni de sprijinire a copiilor de la Centrul de Plasament de pe strada Bocșei, a organizat un bal de caritate pentru sprijinirea a trei eleve olimpice și altul, împreună cu ”Perla Banatului”, pentru un tânăr cu handicap neuromotor, care avea nevoie de un cărucior electric.

Pentru toate acestea și multe altele, Simona Milena Marinescu va rămâne mereu vie în inimile celor care au cunoscut-o și a lugojenilor pe care i-a iubit și i-a ajutat necondiționat.

Săptămânalul Redeșteptarea transmite familiei îndurerate sincere condoleanțe!

Dumnezeu să o odihnească în pace!

cristi

4 Comments

  • Dumnezeu sa o ierte.

  • Dumnezeu,să o așeze la dreapta îngerilor,odihnă veșnică pentru cea care a avut un suflet minunat Si rămas bun!

  • Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Cu siguranța ne privește din ceruri pentru ca asemenea oameni Dumnezeu ii ia in Împărăția Lui . Condoleanțe familiei
    îndoliate !!!

  • Dumnezeu sa odihnească în pace!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: