- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Accident pe drumul Lugoj-Buziaş! Două persoane au ajuns în spital din cauza unui şofer neatent

Mondial [1]

Accident 6Două persoane au ajuns la spital miercuri, 5 septembrie, în jurul prânzului, după ce au fost victimele unui accident rutier produs pe drumul judeţean între Boldur şi Sinersig. Accident 6Două persoane au ajuns la spital miercuri, 5 septembrie, în jurul prânzului, după ce au fost victimele unui accident rutier produs pe drumul judeţean între Boldur şi Sinersig.

Evenimentul s-a produs din neatenţia unui conducător auto aflat la volanul unui Volkswagen Touran, parcat pe partea dreaptă a drumului în direcţia Buziaş.

Acesta nu s-a asigurat în momentul când a încercat să întoarcă maşina înspre Lugoj. În acel moment a fost lovit de un autoturism Dacia care circula regulamentar înspre Sinersig.

”Eu veneam de la Lugoj şi cealaltă maşină era oprită pe partea dreaptă. Am intrat în depăşire şi acesta a plecat de pe loc cu intenţia de a întoarce autoturismul. Nu s-a asigurat şi, în încercarea de a-l evita, m-a lovit din lateral”, declara Nicolae Râmneanţu din Hitiaş, şoferul Daciei.

Maşina a fost proiectată de pe carosabil pe câmp, însă nu s-a răsturnat. Cei doi pasageri răniţi erau din Buziaş şi au fost luaţi la ocazie de către conducătorul din Hitiaş.

Accident 1

Accident 2

Accident 3

Accident 4

Accident 5