- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Un bătrân a căzut cu mopedul şi a fost dus la Spitalul Lugoj în stare de inconştienţă

Mondial [1]

accident 07Un bărbat în vârstă de circa 70 de ani din Lugoj a suferit astăzi, în jurul orei 16, un grav accident după ce s-a răsturnat cu mopedul pe care-l conducea pe drumul dintre Tapia şi Lugoj.

accident 08Un bărbat în vârstă de circa 70 de ani din Lugoj a suferit astăzi, în jurul orei 16, un grav accident după ce s-a răsturnat cu mopedul pe care-l conducea pe drumul dintre Tapia şi Lugoj, în apropierea Uzinei de Apă nr. 1.

Medicii de la SMURD şi Ambulanţa Lugoj sosiţi la faţa locului i-au acordat bătrânului primul ajutor, după care l-au transportat în stare de inconştienţă la ”Urgenţele” Spitalului Municipal Lugoj.

”A suferit răni grave la cap şi la mâini după ce s-a lovit de asfalt. Starea sa este foarte gravă”, declara doctorul Ildiko Vasiescu.

Deşi la prima vedere pare că omul s-a autoaccidentat, poliţiştii fac cercetări pentru a vedea dacă acesta nu a fost acroşat de vreo maşină, deoarece la faţa locului nu s-a găsit niciun martor care să ofere vreun indiciu despre modul cum s-a produs accidentul.

accident 01

accident 02

accident 04

accident 09