- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

Accident cu trei mașini pe drumul dintre Lugoj și Timișoara! Două femei, transportate la spital

Mondial [1]Un grav accident de circulație a avut loc marți seara, în jurul orei 18:30, pe drumul ce leagă Lugojul de Timișoara. Din primele informații obținute la fața locului, două persoane au fost rănite în urma impactului, care a avut loc pe raza localității Șuștra între trei mașini. Accidentul a fost anunțat la 112 de către ceilalți participanți la trafic, care au chemat imediat ajutoare.

Spre localitatea timișeană s-au deplasat imediat o ambulanță și un echipaj SMURD, dar și polițiștii de la brigada rutieră. Agenții au început de îndată măsurătorile, pentru a afla cum s-a produs nefericitul eveniment rutier. Șoferul din Orșova, vinovat de producerea accidentului, nu a păstrat distanta și, după ce a intrat cu mașina în autoturismul din fața sa, acesta a fost proiectat într-o a treia mașină. Conform polițiștilor, cele două femei rănite, aflate în mașina care circula regulamentar, sunt de loc tot din Orșova.

„Un bărbat de 37 de ani din Orșova a condus un autoutilitară pe DN 6, dinspre Timișoara spre Lugoj, iar la intersecția cu DC 76 nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața sa, inrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa regulamentar. În urma accidentului, două persoane au fost rănite”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Cele două persoane rănite se aflau în autoturismul care mergea regulamentar dinspre Lugoj spre Timișoara. Este vorba despre două femei de 35 și respectiv 57 de ani. Rezultatele alcooltestelor pentru cei trei conducători auto a fost negativ. Ancheta continuă în acest caz, polițiștii făcând toate demersurile pentru a stabili cu exactitate modul în care a s-a produs accidentul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Foto: arhivă