- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

ABERANT -Vezi câţi bani a primit un lugojean care a câştigat titlul naţional cu Dinamo Bucureşti

Mondial [1]

pappLuptătorul de greco-romane, Robert Papp a câştigat în acest weekend pentru a IV-a oară consecutiv titlul naţional pe echipe cu Dinamo Bucureşti. Pe plan naţional, Papp nu are adversar de câţiva ani, impunându-se atât în competiţia individuală, cât şi la cea pe echipe. pappLuptătorul de greco-romane, Robert Papp a câştigat în acest weekend pentru a IV-a oară consecutiv titlul naţional pe echipe cu Dinamo Bucureşti. Pe plan naţional, Papp nu are adversar de câţiva ani, impunându-se atât în competiţia individuală, cât şi la cea pe echipe.

Cu toate acestea, răsplata pentru performanţa obţinută a lăsat mult de dorit. Sportivul a fost premiat la final cu suma de 300 de lei. ”Ar trebui să fiu fericit că am câştigat un nou titlu naţional. Însă la mine e un lucru obişnuit. Nu pot să mă bucur când văd cum mi-a fost apreciată munca. Pentru această performanţă am primit 300 de lei. M-am antrenat un an întreg, am muncit mult şi nici nu am ştiut cum să reacţionez când am văzut câţi bani am primit. Mai bine nu ne dădeau nimic”, a afirmat Robert Papp.

Luptătorul este sub contract cu Dinamo până în iarnă, apoi se va transfera la alt club. În ediţia tipărită a săptămânalului ”Redeşteptarea” puteţi afla mai multe despre situaţia lui Robert Papp şi care sunt planurile sale de viitor, după expirarea înţelegerii cu gruparea bucureşteană.