- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

A tăiat linia continuă pentru că se grăbea la cimitir. Motociclist rănit datorită unui șofer inconștient

Mondial [1]Un motociclist a ajuns duminică la spital după ce a lovit în plin un autoturism Dacia Logan. Accidentul s-a petrecut pe strada Fagetului. Șoferul autoturismului se grăbea să ajungă la cimitir. Omul s-a gândit că nu ar fi rău să scurteze drumul și să treacă peste linia dublă continuă pentru a nu mai merge până în sensul giratoriu să întoarcă.

Șoferul nu s-a asigurat însă când a efectuat manevra și a lovit motociclistul care venea din sens opus. Bărbatul aflat pe motocicletă nu a reușit să mai avite impactul, autoturismul tăindu-i pur și simplu calea. În urma impactului motocicleta s-a izbit de aripa din spate a mașinii.

Tânărul aflat pe motocicletă a fost proiectat câțiva metri pe asfalt după ce a lovit cu corpul și luneta autoturismului. O maşină de salvare a preluat rănitul și l-a transportat la spital. Polițiștii susțin că vina îi aparține în totalitate bărbatului care se afla la volanul Loganului. Pentru că exista pericolul ca motocicleta să ia foc, un echipaj al pompierilor a asigurat zona timp de mai multe minute.