- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

A apărut o nouă ediţie a săptămânalului Redeşteptarea cu subiecte în exclusivitate pentru cititorii ziarului tipărit

Mondial [1]

1154-2Primăria Lugoj este părtaşă în transformarea mai multor zone din oraş în adevărate bombe ecologice. Cum comentează cei implicaţii şi ce măsuri va lua Garda de Mediu împotriva Lugojului aflaţi doar din ediţia tipărită a ziarului Redeşteptarea.

1154-1

Primăria Lugoj este părtaşă în transformarea mai multor zone din oraş în adevărate bombe ecologice. Cum comentează cei implicaţii şi ce măsuri va lua Garda de Mediu împotriva Lugojului aflaţi doar din ediţia tipărită a ziarului Redeşteptarea.

Spitalul din Lugoj se află într-o situaţie ruşinoasă şi care poate agrava starea bolnavilor. Află în exclusivitate din Redeşteptarea la ce s-a ajuns din cauza neglijenţei conducerii.

Redeşteptarea continuă să relateze povestea tragică a tânărului lugojean ucis în Angola. Copilul său, de doar două luni, a rămas în Angola. Află ce eforturi fac rudele tânărului pentru a obţine custodia bebeluşului.

După mai multe refuzuri oficiale, ilegale, Redeşteptarea a intrat în posesia contractului privind transportul în comun, dintre Primărie şi Meridian. Aşa am aflat şi putem să vă prezentăm care este de fapt motivul ascuns pentru care Primăria a acordat gratuitate pe transportul în comun.

De mai mulţi ani, din reţeaua Lugojului se scurg şi se fură mii de litri de apă. Situaţia a fost descoperită de locuitorii unui cartier lugojean, care sunt disperaţi că toată apa risipită le este inclusă pe facturile de consum. Directorul societăţii Meridian îi „linişteşte” şi le spune că pierderea imensă de apă este suportată de societate, adică de întregul oraş.

Dacă e vară se înmulţesc şi evenimentele în aer liber. Redeşteptarea vă prezintă o serie de manifestări inedite la care puteţi participa în această perioadă. Festivalul „Rock pe două roţi”, Târgul olarilor de la Jupâneşti, Festivalul de Folk de la Gărâna, Nedeea Românilor de la Valea lui Liman şi Pelerinajul de vară de la Scăiuş

Despre aceste subiecte şi alte articole de interes puteţi citi doar în ediţia cu numărul 1154, apărută astăzi.