- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

A apărut al doilea număr al revistei făgeţene „Foaie cu zâmbet”

Mondial [1]

foaia de faget,,Foaie cu zâmbet” este o publicaţie umoristică apărută la Făget, Jud. Timiş şi este realizată de un grup de scriitori cu simţul umorului.

foaia de faget,,Foaie cu zâmbet” este o publicaţie umoristică apărută la Făget, Jud. Timiş şi este realizată de un grup de scriitori cu simţul umorului. „Ne-am gândit să profităm de faptul că pe la noi toate sunt alandala şi să facem haz de necaz. Că aşa-i românul – profită din orice, şi când e vorba să scoatem hazul din necaz, suntem artişti!

În plus, noi românii suntem şi deosebit de flexibili, faţă de cei de alte naţii, care nu se pot îndoi chiar aşa cum le cer împrejurările! Această elasticitate explică de ce putem trece aşa uşor – chiar instantaneu, de multe ori, şi fără nicio mustrare de conştiinţă – de la supărare la bucurie, de la tristeţe la veselie, de la simpatie la antipatie, de la dezgust la admiraţie, de la iubire la ură, de la deznădejde (”mai rău de-atât nu se poate”) la speranţă (”ce bine va fi!”)”. În speranţa că cititorul nostru va zâmbi uitând pentru câteva clipe relele din jur îi dorim: Lectură plăcută!”, ne-a declarat Dan Timaru, unul dintre realizatorii publicaţiei.

Descarca de aici „Foaia cu zâmbet” nr. 2! [2]