- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

5.000 de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori sunt cheia succesului Autoliv

Mondial [1]

autoAngajaţii Autoliv România au motive serioase de mândrie după recentele recunoaşteri ale succesului companiei în care activează, numeroase premii confirmând perseverenţa, priceperea şi dăruirea celor de la Autoliv.

auto

Angajaţii Autoliv România au motive serioase de mândrie după recentele recunoaşteri ale succesului companiei în care activează, numeroase premii confirmând perseverenţa, priceperea şi dăruirea celor de la Autoliv.

„Premiul Naţional” acordat de Camera de Comerţ şi Industrie a României la secţiunea „Întreprinderi foarte mari din domeniul producţiei de piese şi accesorii pentru autovehicule şi motoare de autovehicule”, locul întâi în Topul Firmelor realizat de Camera de Comerţ Braşov la aceeaşi categorie, precum şi poziţia 50 în „Top 100 cele mai valoroase companii din România” realizat de Ziarul Financiar sunt doar câteva dintre distincţiile obţinute de Autoliv la finele acestui an, toate recunoscând rezultatele excelente din anul precedent.

„5.000 de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori sunt cheia succesului nostru. Sunt nişte <> care prin munca lor salvează vieţi în fiecare zi, sunt oameni ambiţioşi care trudesc cu responsabilitate, determinare şi devotament, pe care vreau să-i felicit şi cărora le mulţumesc. Toate aceste aprecieri pe care le primim la final de an sunt meritul lor, al pasiunii, ambiţiei şi tenacităţii lor” spune Ionel Fierbinţeanu, directorul general Autoliv România.

„Anul viitor ne dorim să fim 6.500, la fel de buni, de axaţi pe calitate, eficienţă şi dezvoltare. Performanţa obişnută până acum ne motivează şi dă încredere în viitorul companiei. Am extins capacitatea de producţie de la Braşov şi am instalat unul dintre cele mai moderne echipamente de testare a centurilor de siguranţă, urmează aici câteva sute de angajări. Facem deja peste 50 de angajări pe săptămână în fabrica noastră de volane de la Sfântu Gheorghe. Toate acestea sunt doar câteva argumente solide ca 2013 să fie un an şi mai bun pentru Autoliv România. Sunt convins că vom da dovadă de energie, inspiraţie şi cunoaştere, pentru a fi campioni în domeniul nostru şi în viitor”, adaugă Fierbinţeanu.

Autoliv România îşi desfăşoară activitatea în cinci locaţii din ţară, având în total 7 fabrici (4 în Braşov şi câte una în Prejmer, Lugoj şi Sfântu Gheorghe), două centre de inginerie şi dezvoltare (în Braşov şi Timişoara), un centru european de competenţe IT şi numeroase funcţii suport pentru organizaţia din România şi din Europa. În cele şapte fabrici din ţară, compania produce centuri de siguranţă, chingi pentru centurile de siguranţă, generatoare de gaz pentru airbag, module de airbag, airbag-uri şi volane.