- Redesteptarea.ro - http://redesteptarea.ro -

40 de voluntari de la Honeywell au donat sânge la Spitalul Municipal

Mondial [1]În data de 18 aprilie, 40 de voluntari de la multinaționala Honeywell Life Safety Lugoj s-au prezentat la Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei” pentru a dona sânge. Este a doua acțiune de voluntariat de acest fel, după cea organizată recent de Rotary Club Lugoj, la care au răspuns 43 de donatori.

”Cu Honeywell, firmă care împlinește 25 de ani la Lugoj, avem o relație excelentă. La finele anului trecut, multinaționala a oferit spitalului o donație de 15.000 de euro pentru Policlinica spitalului. Iar acum, 40 de angajați ai firmei au venit pentru a dona sânge. Mă bucur că am amenajat pentru donarea de sânge încăperile fostei direcțiuni, de la etajul I al Pavilionului principal. Oamenii vin, reacția lugojenilor este extraordinară și le mulțumim donatorilor voluntari!”, spune directorul SML, medicul chirurg Erwin Floroni.

”Honeywell Life Safety Romania  – Lugoj a organizat o acțiune de donare de sânge – voluntariat – la care au participat peste 40 de angajați Honeywell. Aceasta acțiune de donare s-a realizat la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei Lugoj, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara și Spitalul Lugoj. Actiunea este parte a proiectului Honeywell 25 (sărbătorirea a 25 de ani de când firma a luat ființă în Lugoj), fiind una din acțiunile realizate pentru comunitatea lugojeană”, a declarat Alina Vădraru, din cadrul firmei.

Sângele donat este stocat la banca de sânge a Centrului de Transfuzii din Timișoara. Următoarea etapă de donare de sânge va fi în zilele de marți și miercuri, 24-25 aprilie.