Ultima oră

11 avantaje pe care le oferă imprimanta portabilă pentru etichete

www.datecs.ro

MondialDezvoltarea mediului de afaceri a condus la necesitatea utilizării unor instrumente comerciale performante care să asigure eficiență și un volum de lucru ridicat. Din ce în ce mai des întâlnite în diferite sectoare comerciale, imprimantele portabile pentru etichete sunt unele dintre produsele moderne care ajută antreprenorii să-și simplifice activitatea. Acestea se pot adapta cu ușurință oricărui tip de cerințe, câștigând astfel atenția proprietarilor de magazine alimentare, restaurante, supermarketuri, depozite sau servicii logistice. Domeniile de utilizare a acestora sunt variate, mai ales că oferă posibilitatea de a tipări etichete și cu coduri de bare. Acest lucru se datorează numeroaselor beneficii pe care le oferă imprimanta portabilă. Iată câteva dintre principalele sale avantaje:

Calitatea printării

Eticheta reprezintă identitatea unui produs, de aceea trebuie să fie realizată la o calitate superioară. Imprimanta portabilă de etichete funcționează pe baza tehnologiei cu imprimare termică și este un instrument fără de care activitatea comercială nu poate fi desfășurată la parametri optimi. Sistemul e capabil să redea fidel chiar și cele mai mici fonturi, fiind extrem de benefic oricărui business. Rezoluția tipăririi se transpune la final în calitatea materialului tipărit, identificarea logo-ului sau citirea codului de bare, de aceea valoarea potrivită pentru o imprimantă portabilă este în jur de 203 dpi.

Tipărirea etichetelor de diverse dimensiuni

Datorită mecanismului de reglare a dimensiunii hârtiei, imprimanta portabilă te va ajuta să tipărești etichete de diferite mărimi. De exemplu, imprimanta portabilă Datecs pentru etichete de mici dimensiuni utilizează o hârtie a cărei lățime începe de la 25.4 mm. Afișele tipărite de acest instrument sunt extrem de delicate, însă lățimea hârtiei poate fi reglată până la maximum 58 mm.

Volum de lucru ridicat

Cu ajutorul unei imprimante portabile performante ai avantajul de a tipări volume mari de etichete. Acest criteriu este deosebit de important pentru comercianți, indiferent de tipul de vânzări pe care îl practică. Un astfel de produs crește productivitatea și randamentul angajaților, însă contribuie în același timp la eficientizarea activității. Anumite modele de imprimante portabile beneficiază și de funcții automate pentru dezlipirea etichetelor, iar asta ajută și mai mult procesul de lucru.  

Performanța tipăririi

Viteza de printare este unul dintre cele mai importante beneficii ale unei imprimante mobile. Un instrument care asigură o viteză de tipărire de 100 mm/secundă și maximum 62 mm/secundă pentru dezlipire este foarte performant, fapt ce influențează direct volumul de lucru.

Compatibilitate cu sistemele de operare

În cazul imprimantelor portabile de etichete ai nevoie de o flexibilitate mare în ceea ce privește sistemele de operare. De regulă, majoritatea instrumentelor de acest gen sunt compatibile cu AndroidOS, iOS, WindowsOS, WinCE, WindowsPhone 8.x, Windows Mobile sau BlackBerryOS.

Greutate și dimensiuni reduse

Atunci când vorbim de portabilitate, o greutate mică și dimensiuni reduse sunt întotdeauna de dorit. Imprimanta mobilă reprezintă un ajutor indispensabil în anumite activități care presupun rapiditate și mobilitate. Imprimantele portabile pentru etichete au mărimi și de 8x14x6 cm, iar greutatea este sub 500 g, fiind foarte ușor de purtat și de folosit. Acest lucru contribuie considerabil la eficientizarea operațiunilor în orice domeniu de activitate.

Autonomie extinsă a bateriei

Imprimantele portabile funcționează pe bază de acumulator, majoritatea de tip Li-Ion și pot fi folosite fără conectare la priză. Autonomia unui produs bun ajunge până la 20.000 de linii per baterie încărcată complet, prin urmare imprimanta portabilă poate fi utilizată o perioadă de timp îndelungată.

Timp de încărcare rapid

De regulă, acumulatorul acestor imprimante termice portabile se încarcă foarte repede, în 2 sau 2.5 ore. În acest fel, activitatea nu este întreruptă deoarece produsul poate fi alimentat la finalul programului sau într-o pauză în care angajatul nu trebuie să se deplaseze cu imprimanta pe teren.

Schimbarea ușoară a rolei de hârtie

Un beneficiu util al acestor instrumente dedicate sectorului comercial este că permit înlocuirea hârtiei termice într-un timp foarte scurt. În acest fel, activitățile sunt efectuate mult mai rapid, scad costurile de instruire a angajaților și crește calitatea serviciilor oferite clienților.

Tranzacții mult mai rapide

Hârtia termică folosită de imprimanta portabilă de etichete este mai subțire decât hârtia simplă, astfel că lungimea rolei este mult mai mare. Drept urmare, nu apare inconvenientul schimbărilor dese. Mai mult, timpul pentru înlocuirea rolei este scurt, iar viteza de printare foarte ridicată, iar toate aceste caracteristici determină o durată mai rapidă de finalizare a tranzacțiilor.

Costuri scăzute de întreținere

Tehnologia de tipărire a imprimantelor portabile este direct termică. Astfel, costurile de întreținere sunt reduse, iar durata de viață a imprimantei este lungă. Spre deosebire de imprimantele clasice, cele termice portabile sunt mult mai economice, avantaj ce nu poate fi ignorat de comercianți.

Imprimanta termică portabilă pentru etichete este deosebit de utilă tuturor domeniilor de activitate. Beneficiile acesteia sunt numeroase, de aceea instrumentul nu trebuie să lipsească din portofoliul de produse inteligente ale unui comerciant.

Folosește Facebook pentru a scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.


Vă rugăm să scrieţi comentarii în legătură cu subiectul articolului. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, jigniri sau injurii aduse celorlalţi cititori care au scris comentarii duc la ştergerea comentariului sau chiar la blocarea IP-ului folosit. Redeşteptarea nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea acestora revine integral autorului. Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CLOSE
CLOSE